Optimeet Dagen – Scandic Falkoner

Falkoner Alle 9,
2000 Frederiksberg

Event afsluttet

Program 25. januar 2024

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag v. Rasmus Bagger
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag og netværk
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 15.45.

Optimeet Dagen den 25. januar var vores første event i 2024

Optimeet Dagen bød på rundvisning på Scandic Falkoner efterfulgt af et foredrag af mentaltræneren, Rasmus Bagger.

Vi havde som altid godt gang i vores speed-meetings, hvor gæster og udstillere snakker om mulighederne for et muligt samarbejde.

Tak til alle deltagere, planlæggere, udstillere og partnere for at gøre denne dag ekstra god! Vi ser frem til at byde velkommen igen på vores kommende Optimeet Dage.

Du kan tilmelde dig kommende arrangementer lige her.
Oplev Rasmus Bagger som foredragsholder

Gør 2024 til dit mest succesrige karriereår med mentaltræneren Rasmus Bagger Tag del i en dynamisk workshop, der fokuserer på at definere dine vigtigste mål for det kommende år – mål, som du selv har sat. Få adgang til værktøjer, der vil genantænde din lidenskab og motivation, og som vil fungere som en vedvarende kilde til drive. Opnå en skarp indsigt i, hvem du virkelig er, når du er den bedste version af dig selv – først og fremmest for din egen skyld og derefter for andre, i den rækkefølge.

Rasmus Bagger er en internationalt anerkendt og efterspurgt mentaltræner, der hjælper mennesker med at leve i overensstemmelse med deres egne ønsker og forbedre deres livskvalitet og glæde ved livet. Gør dig klar til at møde Rasmus Bagger på Optimeet Dagen! Han vil præsentere et spændende foredrag, der vil hjælpe dig med at præcisere dine mest essentielle mål for 2024 og genantænde din passion og motivation.

 


 

Vianomo, Optimeets gode og faste samarbejdspartner.

VIANOMO er et danskudviklet digitalt navneskilt. Designet, udviklet og med fokus på at gøre hverdagen lettere for dem, der arbejder med events, arrangementer eller til medarbejder og gæsteregistrering internt i virksomheden.

VIANOMO ønsker at gøre op med køb-og-smid væk kulturen, tænke ansvarligt forbrug og sætte den grønne omstilling i forreste række.

VIANOMO opfylder kravene omkring ESG, og ved brug af VIANOMO’S navneskilte udregnes CO2e-udledningen for den lejede periode. Dette kaldes cradle to grave, og er i overensstemmelse med ISO 14607 for carbon footprints.

Se mere omkring VIANOMO digitale navneskilte – www.vianomo.com

Billeder