Optimeet Dagen – Musikkens Hus i Aalborg

Musikkens Plads 1
9000 Aalborg

Event afsluttet

Program 7. december 2023

Kl. 13.45 Ankomst og registrering
Kl. 14.00 Velkomst v. Optimeet og Musikkens Hus
Kl. 14.15 Foredrag v. Chris MacDonald
Kl. 15.00 Pause
Kl. 15.15 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 16.30 Pause
Kl. 16.45 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.10 Rundvisning
Kl. 18.40 Stående middag og lodtrækning
Kl. 19.45 Tak for i dag/Goodiebags

Optimeet Dagen den 7. december blev for første gang afholdt i Aalborg

Optimeet Dagen bød på rundvisning, inspirerende foredrag med Chris MacDonald, speedmøder mellem planlæggere og udstillere og en fornøjelig netværksmiddag. Arrangementet var et lidt mindre og lidt mere intimt arrangement end det vi er vant til, men ikke desto mindre, var det helt perfekt og meget befriende at være vidne til. Tak til alle deltagere, planlæggere, udstillere og partnere for at gøre dagen uforglemmelig. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på kommende Optimeet Dage. Du kan tilmelde dig kommende arrangementer lige her.

Deltagelse på Optimeet Dagen er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.Foto af: Just Human

Koden til præstation og trivsel

Oplev Chris MacDonald på Optimeet Dagen den 7. december
– Kandidat i humanfysiologi og ekspert på mental- og fysisk sundhed, motivation og modstandsdygtighed.

Vi ved i dag, at mennesket ikke kan trives uden at præstere på en eller anden måde. Men i vores forjagede samfund ved vi også, at mennesket godt kan præstere uden at trives. Så hvad er nøglen til at præstere godt og have det godt, samtidigt?

Chris MacDonald har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på netop det spørgsmål. For vi har alle lyst til og behov for at præstere noget, men i vores moderne verden er præstation blevet et dagligt krav. Dertil kommer, at når vi præsterer intenst har vi svært ved at fungere rigtig godt socialt. Uheldigvis, for vores sociale relationer er helt afgørende for vores trivsel. Så hvordan balancerer vi vores indre behov med de ydre krav?

Spørgsmålet i kernen af alt er blevet: Er det muligt både at præstere og have det godt i en verden, hvor der ikke er langt fra præstation til stress, fra høj energi til ”jeg-orker-simpelthen-ikke-mere”?

Billeder