Optimeet Dagen – Scandic Falkoner i København

Falkoner Alle 9,
2000 Frederiksberg

Program 25. januar 2024

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag v. Rasmus Bagger
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 15.45.

Tilmeld dig gratis til Optimeet Dagen og få inspiration til dine møder, konferencer og events

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere

 Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere

 Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere


Arrangementet finder sted den 25. januar på Scandic Falkoner, som er et unikt venue beliggende i hjertet af København. Scandic Falkoner tilbyder imponerende faciliteter og en ideel beliggenhed, der gør det nemt for deltagerne at nå frem. Du kan læse mere om Scandic Falkoner her.Oplev Rasmus Bagger som foredragsholder

Gør 2024 til dit mest succesrige karriereår med mentaltræneren Rasmus Bagger Tag del i en dynamisk workshop, der fokuserer på at definere dine vigtigste mål for det kommende år – mål, som du selv har sat. Få adgang til værktøjer, der vil genantænde din lidenskab og motivation, og som vil fungere som en vedvarende kilde til drive. Opnå en skarp indsigt i, hvem du virkelig er, når du er den bedste version af dig selv – først og fremmest for din egen skyld og derefter for andre, i den rækkefølge.

Rasmus Bagger er en internationalt anerkendt og efterspurgt mentaltræner, der hjælper mennesker med at leve i overensstemmelse med deres egne ønsker og forbedre deres livskvalitet og glæde ved livet. Gør dig klar til at møde Rasmus Bagger på Optimeet Dagen! Han vil præsentere et spændende foredrag, der vil hjælpe dig med at præcisere dine mest essentielle mål for 2024 og genantænde din passion og motivation.Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

• Op til 10 møder med leverandører, • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer, • Netværksmuligheder,Inspirerende foredrag, • Eksklusive rundvisninger på eventlokationer,Afsluttende netværksmiddagForud for arrangementet skal du som gæst
booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere nede på siden)

Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.