MødeMekka – Peter Lieps Hus

Dyrehaven 8
2930 Klampenborg

Program 8. juni 2023

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag v. Emilia van Hauen
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag og lodtrækning
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 14.45.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på MødeMekka

 

På MødeMekka får du altid ny viden og inspiration med hjem. Her har du mulighed for at holde op til 10 speedmeetings á 15 min med udstillere fra møde- og eventbranchen, netværke med andre planlæggere, og blive vist rundt på et spændende venue.

Oplever du at de udstillere du ønsker at holde møde med er fuldt booket, så hold dig ikke tilbage. Flere af dem kommer med to repræsentanter og der kan løbende komme flere møder, så der er gode muligheder for møder på selve dagen, tid til netværk i pauserne og under middagen.

Deltagelse på MødeMekka er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.


 


USTYRLIGE KVINDER HAR DET SJOVERE

– og bidrager til et stærkere samfund i balance

Oplev Emilia van Hauen på MødeMekka den 8. juni.

– Kultursociolog, foredragsholder, og forfatter.

Samfundet er ude af balance – og har brug for ustyrlige kvinder, der bidrager til et mere helt og kreativt samfund. Statistikker på stress, angst, depressioner og ensomhed viser stigende tal, og klimaet er også ude af balance, så derfor har vi brug for nye måder og ny energi for at skabe et samfund i balance.

Emilia vil på MødeMekka på en både skarp og humoristisk måde, tage fat i mange af de begrænsende fordomme og historier, i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med – og vende dem om, så vi kan bruge dem som en fordel. Hun sætter også skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende veje til at bidrage til fællesskabet. Og så hører du også om flere inspirerende ustyrlige kvinder – så DU selv kan blive en ustyrlig kvinde.