Optimeet Dagen – NH Collection Copenhagen

Strandgade 7, 1401 København

Program 21. november 2024

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag og netværk
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 15.45.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidl. MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere

 Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere

 Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

 

Deltagelse på Optimeet Dagen er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.


 

Oplev Mikael Kamber som foredragsholder med hans foredrag om Konstruktiv Kommunikation

Mikael Kamber er en markant skikkelse inden for dansk journalistik og tv, hvor han har gjort sig bemærket som både nyhedsvært på TV2 og en engageret foredragsholder. Med en baggrund som mediedirektør i DR og administrerende direktør samt chefredaktør hos JydskeVestkysten, kombinerer han praktisk ledererfaring med dybdegående teoretisk indsigt. Dette fundament understøttes yderligere af hans uddannelse i positiv psykologi fra USA, som han flittigt bruger til at informere sit arbejde med foredrag og kurser.

I foredraget “Klap krokodillen!” (om Konstruktiv Kommunikation) udforsker Mikael begrebet om den “krokodillehjerne” – vores instinktive, ubevidste mentale processer, der styrer meget af vores adfærd og reaktioner. Ved at dykke ned i, hvordan denne del af hjernen påvirker os, og hvordan vi kan blive bedre til at styre vores reaktioner, tilbyder Mikael indsigt i den menneskelige psyke, der er både fascinerende og umiddelbart anvendelig.

Dette foredrag står som et eksempel på Mikael Kambers tilgang: At kombinere underholdning med dybdegående indsigt i, hvordan vi som individer fungerer, og hvordan vi kan arbejde med os selv for at skabe et bedre og mere tilfredsstillende liv. Med sine bøger om positiv psykologi som bagtæppe, trækker han på solid forskning for at understøtte sine pointer, hvilket sikrer, at deltagerne ikke blot forlader foredraget underholdt, men også beriget med ny viden og praktiske værktøjer til personlig og professionel udvikling.Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

• Op til 10 møder med leverandører, • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer, • Netværksmuligheder,Inspirerende foredrag, • Eksklusive rundvisninger på eventlokationer,Afsluttende netværksmiddagForud for arrangementet skal du som gæst
booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere nede på siden)

Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.


 

Vianomo, Optimeets gode og faste samarbejdspartner.

VIANOMO er et danskudviklet digitalt navneskilt. Designet, udviklet og med fokus på at gøre hverdagen lettere for dem, der arbejder med events, arrangementer eller til medarbejder og gæsteregistrering internt i virksomheden.

VIANOMO ønsker at gøre op med køb-og-smid væk kulturen, tænke ansvarligt forbrug og sætte den grønne omstilling i forreste række.

VIANOMO opfylder kravene omkring ESG, og ved brug af VIANOMO’S navneskilte udregnes CO2e-udledningen for den lejede periode. Dette kaldes cradle to grave, og er i overensstemmelse med ISO 14607 for carbon footprints.

Se mere omkring VIANOMO digitale navneskilte – www.vianomo.com