Optimeet Dagen – Experimentarium i København

Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup

Program 6. juni 2024

Kl. 13.45 Ankomst og registrering
Kl. 14.00 Velkomst v. Optimeet og Experimentarium
Kl. 14.45 Foredrag v. (vi løfter snart sløret)
Kl. 15.00 Pause
Kl. 15.15 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 16.30 Pause
Kl. 16.45 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.10 Rundvisning
Kl. 18.40 Middag
Kl. 19.45 Tak for i dag

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidl. MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere

 Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere

 Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

 

Deltagelse på Optimeet Dagen er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.


 

Oplev Niels Krøjgaard som foredragsholder

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, en slags moderne Sherlock Holmes, der aflæser, tolker og koder de signaler vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise indenfor at gennemskue troværdighed og bedrag, har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet og PET. Ligeledes har han afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og i udlandet.

I kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i jeres kropssprog, I ikke var klar over, at I udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i jeres sind, som har frembragt dem. Lyver I – så bliver I afsløret.

Han kan tale til jeres underbevidsthed og styre jeres tanker og handlinger. I tror, at I agerer selvstændigt. Men, I er styret af ham. Forestil jer en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels Krøjgaard fortælle, hvad publikum tænker, og afsløre, om de lyver eller taler sandt.

Med sin intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. Og med sine evner indenfor suggestion kan han styre folks handlinger. Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.

I de forkerte hænder er Niels’ teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger dem som underholdning og til at give publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst showmanship gør oplevelsen uforglemmelig.Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

• Op til 10 møder med leverandører, • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer, • Netværksmuligheder,Inspirerende foredrag, • Eksklusive rundvisninger på eventlokationer,Afsluttende netværksmiddagForud for arrangementet skal du som gæst
booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere nede på siden)

Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.


 

Mød de spændende udstillere

 

Sjælland

Koldingfjord & Louisehøj Rungstedgaard VINGSTED hotel & konferencecenter


Fyn

Hotel Hesselet


Jylland