Optimeet Dagen – Dok5000

Havnegade 20,
5000 Odense

Tilmeldingen åbner i juni, så sæt kryds i kalenderen!

Program 26. oktober 2023

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag v. Mikael Kamper
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag og lodtrækning
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 15.45.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidl. MødeMekka)

 

På Optimeet Dagen får du altid ny viden og inspiration med hjem. Her har du mulighed for at holde op til 10 speedmeetings á 15 min med udstillere fra møde- og eventbranchen, netværke med andre planlæggere, og blive vist rundt på et spændende venue.

Oplever du at de udstillere du ønsker at holde møde med er fuldt booket, så hold dig ikke tilbage. Flere af dem kommer med to repræsentanter og der kan løbende komme flere møder, så der er gode muligheder for møder på selve dagen, tid til netværk i pauserne og under middagen.

Deltagelse på Optimeet Dagen er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.


 


Oplev Mikael Kamber på Optimeet Dagen den 26. oktober.

– Journalist og tv-vært.

Mikael Kamber holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, trivsel, ledelse og kommunikation, og har skrevet fem bøger om emnerne – blandt andet 3 gode tingSur for en sikkerheds skyld? og Gå godt. Han har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA., og har også en fortid som topleder, både som mediedirektør i DR og adm. direktør og chefredaktør for dagbladet JydskeVestkysten.