Optimeet Dagen – Comwell Kolding

Skovbrynet 1
6000 Kolding

Program 6. juni 2023

Rundvisning og foredrags session

Kl. 14.00 Ankomst og registrering
Kl. 14.15 Rundvisning og netværk
Kl. 14.45 Velkomst
Kl. 15.00 Foredrag v. Anne Sophia Hermansen
Kl. 15.45 Pause

Speed-møder og middags session
Kl. 16.00 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 17.15 Pause
Kl. 17.30 5 x Speed-møder á 15 min.
Kl. 18.45 Middag og lodtrækning
Kl. 20.00 Tak for i dag / Rundvisning

Som gæst kan du vælge at deltage i begge sessioner, men du er også velkommen til først at ankomme kl. 15.45.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidl. MødeMekka)

 

Optimeet Dagen den 6. juni afholdes på det moderne Comwell Kolding, hvor dagen starter med en rundvisning i deres mange forskellige møde- og konferencefaciliteter, som netop har fået et nyt løft, samt et inspirerende og aktuelt foredrag med Anne Sophia Hermansen.
På Optimeet Dagen har du mulighed for at holde op til 10 speedmeetings á 15 min, med et bredt udvalg af udstillere fra møde- og eventbranchen, som sidder klar til at inspirere dig til dine kommende arrangementer.
I løbet af dagen vil der også være mulighed for at netværke med branchekolleger der ligesom dig, arbejder med møder-, konferencer- og events.

Oplever du at de udstillere du ønsker at holde møde med er fuldt booket, så hold dig ikke tilbage. Flere af dem kommer med to repræsentanter og der kan løbende komme flere møder, så der er gode muligheder for møder på selve dagen, tid til netværk i pauserne og under middagen.

Deltagelse på Optimeet Dagen er GRATIS, men forudsætter at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi screener og gennemgår løbende tilmeldingerne, og herefter får du direkte besked om din deltagelse kan godkendes.


 

 

FORSTÅ SAMTIDEN

Oplev Anne Sophia Hermansen på Optimeet Dagen den 6. juni

– Kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker ved Weekendavisen.

På Optimeet Dagen kan du opleve foredraget “Forstå samtiden”.
Samtiden er præget af konflikter om sexisme på arbejdspladsen, og selv en lille flødeis med syltetøj og chokoladeovertræk kan udløse stærke følelser.
Hvad er det, der foregår?
Hvordan bygger vi bro mellem generationerne, så vi alle kan være i samme lokale?
Det gør vi ved at forstå vores samtid og lære at navigere mellem krænkelse og dannelse.

Anne Sophia Hermansen har i mange år været chef for medarbejdere mellem 22 og 82 år og ved, hvad der motiverer – og demotiverer, de forskellige generationer. Hun har desuden et klart blik for, hvad fremtidens medarbejdere forventer af deres leder: Vedkommende skal inspirere til et godt liv. Intet mindre. Alt dette kan du høre mere om den 6. juni på Comwell Kolding.